Силвия Кацарова направи разтърсващо признание

Гласувайте за статията

Тя най-накрая издаде книгата, в която описва живота си

Животът на Силвия Кацарова излезе в нейните мемоари.

Изпълнителката на хитовете „Големият кораб минава“, „Топъл дъжд“, „Обещай им любов“ събра преди дни близки, приятели, колеги, дори и политици, на премиерата на своя житейски път.

Оказа се, че цели 5 години една от най-ярките звезди на българската поп сцена – Силвия Кацарова, е чакала вдъхновение, за да излее живота си върху белия лист. Но то така и не идвало…

Силвия Кацарова

Тя най-накрая издаде книгата, в която описва живота си

„5 години се мъчех да опиша живота си в книга, но нямах никакво вдъхновение. Обаче, миналата година отправих от сърце послание към Вселена, към Бог, да ми дадат творческо вдъхновение. Вярвайте ми, месец март, седнах и всичко дойде от висшите сили“, споделя Силвия Кацарова.

Тя е на сцената вече 45 години, а през април имаше и юбилей – навърши 65 години. На какво се дължат неизменната усмивка на лицето й и успехите й на сцената? На една дума – вярата!

„Вярвайте в мечтите си! Аз разбрах каква е моята мисия в живота. Той може да бъде много красив, ако изчистим душите си от страха, той има огромна унищожителна сила. И най-малкото съмнение в сърцето ми, е разбивало всяка моя мечта. Вярата в успеха е най-мощната и градивна сила във Вселената“, категорична е Силвия Кацарова, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар