Нов обрат в живота на Мариана Векилска Преглеждания: 2009

В основата на новото решение стои синът й
0
Оценете този post

В основата на новото решение стои синът й

Животът на Мариана Векилска претърпя пореден обрат.

От близкото й обкръжение издават, че е повече от очевидно, че Мариана Векилска търси идеалната комбинация между професионални ангажименти и личен комфорт. До този извод са стигнали хората от обкръжението й, след като тя постоянно променя вече взети решения.

Мариана Векилска
В основата на новото решение стои синът й

Мариана Векилска, която напусна bTV заради престижна работа в Брюксел, отново е в България. Причината за завръщането й в родината обаче далеч не е телевизията.
Тя е взела решение, че повече няма да работи в чужбина, защото не може да седи за толкова дълго далеч от сина си.

„Да, прибирам се в България. Бях за година в Белгия. Реших да се върна заради сина си Момчил. Дадох си сметка, че няма да е добре да липсвам от живота му 4 години. Много рядко се виждахме. Не можех да се връщам толкова често, колкото си мислех. И той нямаше възможност да идва често. А е на 14 и много му липсвам. Беше много щастлив, когато разбра, че се връщам“, споделя журналистката.

Преди да замине за Брюксел пък, през топлите месеци Векилска се отдаде на пътешествия с яхта и разходки в планините. Промяната, която настъпи в живота й след раздялата със Симеон Колев, се оказа всеобхватна.

„В Брюксел се адаптирах прекрасно. Имам и среда, и приятели. Работата ми беше много по-различна от тази в bTV и точно това ми хареса. Бях в преговорна група, която менажира корпоративни клиенти на неправителствената организация, в която работех. Но планът ми детето да живее и учи при мен нямаше изгледи да се осъществи.

Не съм решила как да продължа живота си от тук нататък. Сега го мисля. Телевизията я мога, но искам да довърша промяната, която започнах“, заключава Мариана Векилска, която за момента няма намерение да се връща в bTV, където прекара близо 20 години, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.