Наталия Симеонова разкри връзката си със…

Наталия Симеонова разкри връзката си със…
3 (60%) 1 vote

Мнозина са категорични, че Наталия го е променила до неузнаваемост

Ще се изненадате, че бившата телевизионна водеща, сочена за „феята на любовта“ – Наталия Симеонова, е имала връзка с рицаря на меланхоличния рок Станислав Сланев-Стенли.

Така или иначе обаче те двамата, са живото доказателство за верността на поговорката „Старата любов ръжда не хваща“.

Талантливият изпълнител се завърна на сцената след 17-годишно отсъствие. Новият му албум е озаглавен „Чужди тела“, а автор на три от десетте текста в него „Тамагочи“, „Вън от мрака“ и „Счупено сърце“, са на бившата му изгора Наталия Симеонова.

Наталия Симеонова

Мнозина са категорични, че Наталия го е променила до неузнаваемост

По време на връзката си със Стенли в края на 80-те тя създава за него един от най-големите му хитове „Пътят към храма“.

„Ти си луда да тръгнеш с него, той ще ти лепне СПИН и ще те зареже“, бил първият коментар, който Наталия Симеонова чула по повод на връзката си с него.

Три от песните в новия му албум, са нейно дело

„Такова беше реномето му, когато станахме гаджета, и за едно 18-годишно момиче беше тежко изпитание. Той ме ухажваше много дълго. По това време аз бях обсебена от подготовката за изпитите по журналистика и хич не ми беше до любовни емоции. Тогава той каза, че в деня на последния ми изпит, в еди-колко си часа сутринта ще застане на аерогарата във Варна и ще ме чака докато дойда, за да отидем на море заедно. Казах си: „Какво пък, защо да не направя този експеримент?“.

Взех самолета за Варна с абсолютното убеждение, че след като той е ловец, ще се забавлявам няколко дни и ще си тръгна. И така, връзката ни продължи три години и половина, през които всички негови познати изумяваха какво се случва с него. На финала пък той каза: „Какво направи с мен, промени ми възгледите на 180 градуса и ме остави да се мъча?“.

След нашата връзка той беше станал в известна степен моногамен. Преди мен най-дългата му връзка е била 7 дни, и то защото са имали карта за море. По онова време той беше култова личност – певецът на „Тангра“ и цели ята приятелки на песента кръжаха около тях“, разказвала е Наталия Симеонова, пише „Уикенд“.

Връзката й с българския Стинг започнала на шега и продължила 3 години и половина – до мига, в който бившата водеща не срещнала по-перспективния Денис Ризов, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар