Хороскоп за 3 декември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Добре е днес да направите нещо спонтанно, с което да разнообразите ежедневието си. Запознайте се с нови хора, опитайте нещо различно, ако имате нужда, обадете се на приятел и организирайте пътуване. След това ще се чувствате много по-радостни и изпълнени с енергия.

Скорпион
Добре е днес да се фокусирате върху положителните неща в живота си. Замислете се за всяко нещо и всеки човек, който някога ви е помагал. Ако нещо се беше случило по друг начин, едва ли щяхте да сте на мястото, където сте сега. Прекарайте време с близките ви. Очаква ви добра новина.

Стрелец
Днес ще имате конфликт с някой на работното място. Колегата ви е получил по-висока позиция, което вие намирате за нечестно. Няма нужда да се влиза в разправии – преглътнете егото си и продължете напред. И вашето време да блеснете ще дойде – само бъдете по-търпеливи.

Козирог
Днес ще свършите много работа, но ще останете незадоволени от резултата. Ако е възможно, върнете се и поправете нещата, които не ви харесват. Стремежът към усъвършенстване е хубаво нещо, но трябва да има граници. Оценете това, че сте придобили нови умения и продължете напред.

Водолей
Напоследък сте разсеяни от мисли по философски теми. Днес това ще ви попречи да изпълните задълженията си спокойно и точно. Все пак ще ви се удаде възможност да проведете сериозен разговор с приятел и ще можете да споделите мислите си. Очаква ви добра новина.

Риби
Във вторник ще ви се наложи да бъдете арбитър в отношенията между ваши близки. Изслушайте и двете страни на историята и гледайте да сте максимално обективни, взимайки решението си. Резултатът ще е задоволителен, но поне няма да има сърдити. Очаква ви приятна вечер заедно.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар