Хороскоп за 3 декември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Обстановката около вас ще бъде напрегната днес. Това, че наоколо има хаос и притеснение, не значи, че и вие трябва да се чувствате така. Фокусирайте се върху задълженията си и опитайте да се абстрахирате от външни влияния. Стойте далеч от конфликти.

Телец
Добре е днес да отидете на някои културно събитие с приятели. Много по-добре ще се чувствате сред оживена публика, отколкото сами вкъщи пред телевизора. Намерете време за почивка, предстои ви натоварена седмица, изпълнена със странични занимания.

Близнаци
Възможно е днес да изпитате затруднения в комуникацията. Стресирани сте, които ви прави нетърпеливи. Държанието на някой от семейството ще ви обърка и допълнително ще допринесе за лошото ви настроение. Добре е да говорите с него, за да оправите проблема възможно най-скоро.

Рак
Имате прибързани мнения за хора, с които сте се запознали наскоро. Добре е да не съдите книгата по корицата. Това ви прави недружелюбни. Пречистете мислите си, за да не ви създават бъдещи проблеми. Очаква ви новина, която няма да ви достави удоволствие, но трябва да се съобразите с нея.

Лъв
Има вероятност днес да изпитате финансови затруднения. Вероятно сте забравили да платите някаква сметка, която ще обърка паричните ви планове. Ще се наложи да жертвате нещо, което искате, за да стабилизирате ситуацията. Променете и плановете си за бъдещи инвестиции.

Дева
Постоянството и търпението ви ще бъдат нествани днес. Не се отчайвайте, ако нещо не се получи така, както сте искали. . Погледнете на нещата от добрата страна – натрупали сте опит и нови знания. Те ще са ви необходими след време, когато ще се появят възможности за професионалното ви развитие.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар