Руски астролог разгада шокиращо пророчество на Нострадамус за 2020 година

Руски астролог разгада шокиращо пророчество на Нострадамус за 2020 година
5 (100%) 1 vote

Руски астролог разгада още едно от пророчествата на Нострадамус за 2020 година, с което шокира света

Астролог от Русия успя да разгадае поредното пророчество на Нострадамус, което звучи повече от невероятно.

Според Дмитрий Зима в предсказанията на известния френски пророк се говори за обединение на републики, които са били част от състава на бившия Съветски съюз.

Руснакът е категоричен, че процесът трябва да започне още през следващата година. По думите на Нострадамус през 2020 г ще започне началото на „новия Златен век“. По негово време ще бъдат заличени границите между държавите.

Но преди това да се случи, бившите съюзни републики отново ще трябва да се обединят.

Астрологът разгада и още едно пророчество, което се отнася за Китай. Според него, тази тази държава няма да изиграе голяма роля в бъдещите събития, въпреки голямата си финансова мощ.

Според Зима, в предсказанията на Нострадамус ясно се говори за нарастващ конфликт между англосаксонците и руснаците. Конфронтацията между тях ще определи бъдещето на цялото човечество. Ролята на Европа в този конфликт е незначителна и няма да окаже никакво влияние в неговото развитие.

Според Нострадамус, следващата година ще бъде решаваща за бъдещето на целия свят, пише БЛИЦ. Конфликтът между Русия и Великобритания вече се усеща, според експерти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар