Джулия Робъртс направи шокираща изповед

Гласувайте за статията

Джулия Робъртс направи изповед, с която шокира обществеността

Преди няколко години очарователната Джулия Робъртс закри временно профила си в инстаграм.

Тогава тя се обърна към дамите с призив да спрат да обръщат внимание на външния си вид. Джулия Робъртс заяви, че по този начин те се загрозяват и пренебрегват най-важното – вътрешния мир и красота.

Според нея, съвършенството е съвременната болест на много нации. „Покриваме лицата си с тонове грим. Редовно се помпаме с ботокс и се изтезаваме с глад, за да постигнем идеалните размери“, споделя актрисата.

И допълва, че се опитваме се да поправим нещо, което всъщност не се нуждае от корекция. Междувременно пренебрегваме това, което трябва да е в центъра на вниманието ни и то остава на заден план, категорична е Джулия Робъртс.

„Кажете честно – как очаквате някой да се влюби във вас, ако самите вие не обичате себе си?Искам ясно да разберете едно – не е важно как изглежда човек отвън, ако е кух отвътре“, допълва актрисата.

Тя заяви категорично, че повече няма да слага грим, защо вече се е уморила от маскировките и носенето на чуждо лице.ю

Според нея никой никога не може напълно да покрие критериите за красота. Джулия Робъртс допълва, че външният вид е последното нещо, което трябва да се цени у даден човек, защото единствено душата има истинско значение и не трябва да забравяме това, пише БЛИЦ, цитирайки думите на актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар