Антон Хекимян клиент на един от най-известните фризьори (Вижте по колко харчи на месец за прическата си)

Антон Хекимян клиент на един от най-известните фризьори (Вижте по колко харчи на месец за прическата си)
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян се оказа изключително суетен

Антон Хекимян е от мъжете, които много държат на външния си вид. Тв водещият обръща специално внимание на прическата и на брадата си. Той се доверява само на опитни професионалисти.

Фотографите на „Ретро“ засякоха амбициозния телевизионер по време на посещението му в един от най-елитните столични салони за красота. Там Тони, както приятелите му го наричат, имаше запазен час за освежаване на прическата.

Лично собственикът на студиото – известният коафьор Георги Петков се грижи за прическата на телевизионера. Петков е любимец на родните звезди. Негови редовни клиентки са певиците Нели Рангелова, Мария Илиева, Галена, моделката Диляна Попова, като и куп бизнес дами и милионерски съпруги.

Според ценоразписа на салона, за прическата си Хекимян отделя близо 200 лева месечно. Всяка седмица той посещава студиото, въпреки че може сам да подкъсява косата си с най-обикновена машинка.

Повечето ВИП клиенти на салона разговарят дълго с екипа дори и след като фризьорът приключи работата си. Но Антон Хекимян не е от тези, които се задържат дълго в салона. И този път, веднага след като коафьорът приключи, Хекимян се запъти към изхода на студиото.

От известно време телевизионерът се движи с черно ауди. Колата му не е нов модел и е закупена от друг собственик, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар