Мадона го закъса много сериозно

Гласувайте за статията

Световноизвестната поп звезда бе принудена да отмени няколко концерта

Американската певица Мадона го закъса много сериозно.

От близкото обкръжение на световноизвестната поп звезда разкриват, че Мадона е изправена пред сериозни здравословни проблеми. Именно поради тази причина тя вече отмени три концерта от турнето си по препоръка на лекарите й.

Мадона

Световноизвестната поп звезда бе принудена да отмени няколко концерта

Мадона съобщи, че няма да пее в Бостън заради непоносими болки. В публикацията си в Инстаграм тя помоли почитателите да влязат в положението й и им се извини за непредвиденото стечение на обстоятелствата.

„Болката, която изпитвам в момента, е непосилна и трябва да си почивам и да следвам предписанията на лекарите, за да мога да се върна по-силна, по-добра и да продължа пътуването на „Madame X“ заедно с всички вас“, пише в обръщението си 61-годишната певица.

Очаква се следващите изяви на Мадона да са четири концерта във Филаделфия, които ще започнат на 7 декември. Ако, разбира се, до тогава лекарите отменят забраната.

Мадона е известна с това, че не обича да отменя концерти и много рядко е прибягвала до такава стъпка в цялата си 37-годишна кариера, отбелязва Би Би Си, пише pik.bg. Само по себе си това идва да рече, че положението на поп звездата наистина е изключително тежко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар