Митко Пайнера получи тежък удар

Гласувайте за статията

Този чутовен провал ще срине рейтинга му с гръм и трясък

Най-големият кошмар на Митко Пайнера се сбъдна.

От близкото му обкръжение издават, че се наблюдава безпрецедентен отлив на звезди от концерта за рождения ден на телевизия „Планета“ в Пловдив!

За пръв път, откакто димитровградската компания „Пайнер“ организира събитието, в него няма да участват най-големите й звезди.

Митко Пайнера

Този чутовен провал ще срине рейтинга му с гръм и трясък

Припомняме, че още миналия месец първа обяви, че ще пропусне събитието Емилия. Последва я и Преслава. Идолът на тийнейджърките Фики Стораро също няма да перчи мускули под Тепетата, тъй като е на турне в Америка. С него е и Галена.

И въпреки появилата се преди седмица информация, че смядовката ще се върне от Щатите, за да предизвика фурор на 3 декември, това няма да се случи, научи от сигурен източник ПИК.

В чалга мероприятието на Митко Пайнера, участие няма да вземе и кралицата Глория. Галин също е отказал категорично да пее в Пловдив. С триста кандарми от фирмата та Митко Пайнера успели да го разубедят. Те му обещали, че ще включат в концерта продуцираните от него Лидия и Десита – певици, които реално нямат нищо общо с „Пайнер“.

Тези дни пък стана ясно, че още две изпълнителки няма да участват на събитието – Джена и Райна. „Скъпи приятели и почитатели, искам да ви съобщя, че поради лични причини, няма взема участие в концерта на ТВ „Планета“ в гр. Пловдив на 03.12.2019 г.“, гласи публикацията на Джена.

Не е ясно каква е причината и за отказа на Райна да чурулика под Тепетата. В страницата си във „Фейсбук“ пилето па поп фолка обяви, че на 30 ноември ще има участие в Германия.

Певицата, която е вманиачена по пътешествията и в колекцията си има над 30 посетени дестинации в цял свят, решила да посети интересни места из страната на Ангела Меркел, вместо да се изяви на концерта на продуцента й Митко Пайнера, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар