Страшната истина за Маргарита от „Фермата“ видя бял свят

Гласувайте за статията

Маргарита е преживяла този ужас, когато била едва 19-годишна

Страшната истина за една от участничките във „Фермата“ – Маргарита, видя бял свят.

Оказва се, че животът на Маргарита от „Фермата“, е бил белязан от жестока драма в миналото й. Маргарита Христова разтърси останалите участниците и зрителите на аграрния формат с разкритието, което направи.

"Фермата"

Маргарита е преживяла този ужас, когато била едва 19-годишна

36-годишната учителка в столична детска градина призна, че е била жертва на изнасилване. Случката се разиграла, когато Маргарита била на 19 години. При все, че я насилили, тя не посмяла да сподели пред никого за изживения ужас.

Толкова се срамувала, че въпреки унижението, решила да скрие случката дори и от семейството си. „За щастие нямаше последствия, не ми са наложи да правя аборт. Плаках, ревах, стоях с часове под душа в банята, измих се 100 пъти… Намерих сили да замълча и да продължа напред“, през сълзи разказа детската възпитателка.

Маргарита е омъжена и има две деца. Вярва, че да си преподавател е призвание и влага цялата си душа в работата. Характерът на Маргото е кален от развода на родителите й.

Сурова и безпощадна във възпитателните си методи, майка й я учи на дисциплина и къртовски труд, а баща й й дава обич и дом. Маргарита, която влезе във „Фермата“ в отбора на сиромасите, се смята за „най-артистичния“ участник във формата до момента. Тя твърди, че битката за победа не е по-сложна задача от установяването на ежедневен контрол над 30 деца в градината, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар