Краят на „Откраднат живот“ е близо

Гласувайте за статията

И тази година екипът ще спази традицията

Осмият сезон на хитовия български сериал „Откраднат живот“, който се излъчва в ефира на Нова тв, е към своя край.

От кухнята на медията издават, че „Откраднат живот“ свършва навръх Никулден – 6 декември. На тази дата от 19 ч. в мол „Парадайз“ феновете, звездите и екипът на сериала ще се съберат пред големия екран, за да гледат заедно финала.

"Откраднат живот"

И тази година екипът ще спази традицията

По традиция последният епизод ще бъде излъчен в кино салон, а малко след него продуцентът Евтим Милошев и актьорският състав ще споделят емоциите на зрителите.

Тази есен „Откраднат живот“ отново разгърна живота на лекарите в „Света Анастасия“, допълвайки историята с нови сюжетни линии и медицински казуси.

В новия сезон се завърнаха двама от най-обичаните лекари – доктор Генадиев и доктор Василев, които потърсиха път към миналото, към семейството и кръвните връзки.

Именно „кръвните връзки“, са пресечна точка между героите, които в продължение на 52 епизода преразгледаха истината в отношенията и кръвта, която управлява живота.

В сезона участие взеха и някои от най-успешните лица на българските кино и театрална сцена. Сред тях са Мария Каварджикова, Владо Пенев, Марта Вачкова, Александър Алексиев, Димо Алексиев, Велислав Павлов, Диана Димитрова, Деси Бакърджиева, Моньо Монев, Ернестина Шинова и други, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар