Мира Добрева аут от БНТ

Гласувайте за статията

Предаването й е с най-висок рейтинг в ефира на БНТ

Мира Добрева слиза от малкия екран след броени дни, твърди на страниците си столичен седмичник, позовавайки се на свои източници в БНТ.

Предаването на тв звездата „Отблизо“ ще е с нови водещи от 8 декември. В неделното тв студио занапред ще се подвизават Боряна Граматикова и журналист, когото титулярката определя като „млад и красив колега“.

Мира Добрева

Предаването й е с най-висок рейтинг в ефира на БНТ

Самата Мира Добрева потвърди рокадата. „Да, истина е, че ще мина предимно зад кадър. От доста време искам да се откажа от воденето и да се занимавам само с филми, с документалистика. Ръководството не беше съгласно да се оттегля, но след много разговори по темата успях да убедя началниците да дадем шанс за изява на други лица. Аз ще продължа да съм стожер, продуцент и автор на значимите рубрики в „Отблизо““, споделя съпругата на режисьора Жоро Торнев.

Предаването на Мира Добрева е сред рубриките с най-висок рейтинг в ефира на националната медия. То от години има стабилна аудитория, която нараства всеки сезон. Въпреки добрите резултати обаче, Мира Добрева е категорична, че вече не желае да е основна водеща.
Тя работи върху няколко други значими проекта, на които иска да обърне по-голямо внимание. Припомняме, че преди година Мира бе сред звездите в последния „ВИП Брадър“. Там стана ясно, че звездата има криза в отношенията с мъжа си, но двамата успяха да изгладят противоречията си и до днес са заедно.

След края на риалити шоуто Добрева получи покана за свое предаване в Нова, което обаче отхвърли и избра да остане в БНТ. Припомняме, че тези дни стана ясно, че друго известно лице в националната телевизия – Валя Ахчиева, напуска. Журналистката ще прави разследвания, които ще бъдат публикувани в канала за видеосподеляне You Tube, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар