Вижте кои станаха орисници на щерката на Деси Цонева

Гласувайте за статията

Репортерката на Гала спази всички правила, които повелява традицията

Само преди няколко дни Деси Цонева направи първата светска премиера на дъщеря си, която е плод на любовта й с издателя Явор Стефанов.

Припомняме, че малката Бианка-Димана проплака на 17 октомври. Само преди броени дни пък, майка й организира нейната светска премиера.

Деси Цонева

Репортерката на Гала спази всички правила, които повелява традицията

По традиция погачата на момиченцето се прави, след като минат 40 дни от раждането. Деси Цонева спази всички правила и покани най-близките си приятелки.

Сладката погача, както повелява традицията, бе разчупена от две неомъжени моми. Те нарекоха едно парче на Богородица, за да бди и направлява живота на бебето, а друго на самата Бианка-Димана, за да е сита, здрава и да е сладка житейската й пътека.

Древният обичай премина и според актуалните тенденции в декорацията. Деси Цонева бе наела агенция, която да украси мястото с множество розови балони. Освен със сладката погача, тя почерпи орисниците и с торта, декорирана с мечета и френски макарони.

Сред популярните дами, които орисаха наследницата на Деси Цонева и Явор Стефанов, бяха Гала, в чието предаване Деси Цонева репортерства. Моделката Глория Петкова, която е най-близката приятелка на Цонева, пък доведе и своята невръстна дъщеря на партито, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар