Неподозирани разкрития за Жени Марчева

Гласувайте за статията

Въпреки това правилникът на телевизията бил железен

Неподозирани разкрития за журналистката и тв водеща от редиците на Би Ти Ви – Жени Марчева, видяха бял свят.

Оказва се, че тя е страстен пушач и не пуска цигарата от ръка, дори отивайки на работа. Няма никакво съмнение, че Жени Марчева страда от недостиг на време, защото заема две позиции в Би Ти Ви – води предаването „Тази събота“ и „Тази неделя“ и е шеф на новините в радиостанциите, които са собственост на телевизията.

Жени Марчева

Въпреки това правилникът на телевизията бил железен

До офиса си Жени Марчева обикновено ходи пеш, но се възползва от минутите, прекарани на въздух, за да задоволи никотиновия си глад. Макар и натоварена с тежка раница и хартиен плик, тя стискала в ръка огромната електронна цигара, от която излизали облаци дим, разкриват очевидци.

Столичаните, с които се разминавала по столичния бул. „Витоша“, ръкомахали във въздуха, за да разсеят пушека, излизащ от цигарата й.
Самата тя неведнъж е споделяла, че цигарите са единственият ѝ порок, но със силна воля успяла поне да ги смени с електронно устройство, което се води една идея по-здравословно.

Не си позволява да пуши у дома

Въпреки това правилникът на телевизията бил железен и не разрешавал да се пуши в помещенията на сградата. Поради тази причина във всеки удобен момент Жени и колегите ѝ слизали пред главния вход на медията за по цигара.

Често там тя се засичала с водещия на новините Юксел Кадриев, който също е страстен пушач, а доскоро споделяла кратките почивки и с топ синоптика Емо Чолаков, който преди месеци напусна редиците на телевизията.

У дома Марчева също не си позволява да пуши заради двете си деца. Дъщерите ѝ Моника и Миа са все още малки, а журналистката признава, че е изключително любвеобилна, но и взискателна към тях. „Времето за моите деца си е само тяхно. Никой не може да ми го отнеме. Това е решение, което съм взела в мига, в който те са се появили на бял свят, и така ще бъде винаги“, казва журналистката, която балансира между напрегнатата професия и задълженията на майка и съпруга, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар