Анита Мейзер хвърли всички в шок (ФОТО)

Гласувайте за статията

Миската няма никакво намерение да се връща отново в родината си

Анита Мейзер сякаш е абонирана за скандални случки, без оглед на това дали действието се развива в съдебната зала или на някой екзотичен плаж.

Във втория случай обаче, поведението на силиконката само говори за живота, който води в момента.
След като излезе от затвора преди няколко месеца, скандалната Анита Мейзер напусна България почти веднага. Тя дори твърди, че не смята да се връща отново в родината си, защото има само лоши спомени, най-вече около смъртта на мъжа си Николай Димов.

Анита Мейзер

Силиконката се е променила до неузнаваемост

Силиконката не само, че вече не тъгува, но и го е ударила на абсолютен живот в Лас Вегас. Там Анита Мейзер преживява като мениджър в българско заведение.
Когато не е на работа, миската постоянно обикаляла различните забележителности с цел да се отърси максимално от смъртта на мъжа си и престоя в ареста.

Прави всичко по силите си, за да се отърси от черната поредица, която беляза живота й през последните години

Вече носи цветни и ярки дрехи, а не само в черно, с каквито я виждахме напоследък, докато беше у нас.
Припомняме, че Анита Мейзер напусна тайно България преди няколко месеца, веднага след като беше освободена от затвора.

Поредицата от черни събития в живота й започнаха през август 2016 г., когато Николай Димов бе открит мъртъв в дома им във Варна.
Според обясненията на Анита Мейзер, той е починал при заснемането на клип, в който само с помощта на мускулите си се освобождава от „свински опашки“. Миската му вързала свински опашки на ръцете, краката и врата. Когато опитал да се освободи от тях, примката се затегнала и довела до задушаването му. Виждайки, че съпругът й получава гърчове, тя изпаднала в паника.

Уплашена, че ще бъде обвинена, Мейзер отишла да пазарува в магазин, където е заснета от охранителните камери. След това изхвърлила и свинските опашки. Освен за убийство по непредпазливост, Мейзер беше осъдена и за опит за подкуп в размер на 30 000 евро на разследващ полицай. В крайна сметка я осъдиха на 2 години, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар