Албена Вулева за Слави Трифонов: Той не е в крачка с времето! (Вижте какво още разкри)

Албена Вулева за Слави Трифонов: Той не е в крачка с времето! (Вижте какво още разкри)
1 (20%) 1 vote

Албена Вулева остава мюсюлманка

Албена Вулева разкри какво мисли за новата телевизия на отколешния си „любимец“ Слави Трифонов. Тя признава, че не е гледала 7/8 TV, но е чула само лоши отзиви за нея. „Не съм гледала. Прочетох отзиви, че бил голям провал стартът, че съдържанието било старомодно и т.н. Не ме учудва никак дори това.

Важно е за хората под светлините на прожекторите да могат да вървят напред. Слави не е в крачка с времето, зациклил е някъде много назад в миналото и за него много по-удачно щеше да е, ако се беше оттеглил, преди да се окаже в неприятно забвение след присмех и пренебрежение.

За какво му беше нужна тази кабеларка? С нея хората така го осмяха и оплюха… Можеше да напусне сцената на бял кон, та зрителите с носталгия да си спомнят за него. А сега какво? Някакъв жалък финал“, казва Албена мнението си за новата телевизия на Трифонов, която стартира преди няколко дни.

Вулева разкрива и какво е решила след като дълго време се колеба дали отново да не смени религията си и да не се завърне към християнството. Припомняме ви, че преди известно време Албена прие исляма. „Преди да замина за Кипър, приех съвсем официално исляма. Дори ми дадоха документ и ме записаха в регистрите за мюсюлмани. Опитаха се някакви разколебавания да ми вкарат разни хора, но аз съм устойчива.

Според Албена Вулева Слави е трябвало да се оттегли от телевизията сн. Фейсбук

Според Албена Вулева Слави е трябвало да се оттегли от телевизията сн. Фейсбук

Убедих се за сетен път, че направеният избор е повече със сърцето, отколкото с разума. Пожелах да се обърна към исляма чисто интуитивно, по чувство, и едва след това разучих религията като съдържание и послание. Изборите, които съм правила в живота по усет, винаги са се оказвали точни. Ако съм грешала някъде, то е било, когато съм се опитвала да вкарам някакво сметкаджийство“, напълно откровена е Вулева за направените избори в нейния живот, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар