Къци Вапцаров разкри има ли финансови проблеми (+ Защо вече не е вегетарианец?)

Гласувайте за статията

Къци Вапцаров сподели какво се случва с детската градина, която имат с жена му

Къци Вапцаров разкри има ли финансови проблеми. Той споделя и какво се случва в момента с частната градина „Кой е по-по-най“, която има. „Оставили сме я в ръцете на професионалисти и върви много добре. Там сега се помещава детска градина „Славейче“. Екипът й е чудесен“, разкрива Къци.

Вапцаров опроверга и слуховете, че има финансови проблеми. „Пълни глупости са това. Не са достойни дори за коментар. Нямам губещи проекти зад гърба си. Мога да си правя добре сметките, знам как да съм на печалба“, споделя Къци, пише „Уикенд“.

Той споделя още, че здравословно се чувства много добре. „Не се оплаквам. Имам сили, поддържам добра форма. Не смятам, че многото занимания със спорт помагат на организма. Всичко трябва да е умерено. Важно е и човек да се храни умерено, да не прекалява с храната, с алкохола. Спазвам тези правила и се чувствам страхотно“,

Къци разкрива и каква е причината вече да не е вегетарианец. След близо 12 години той отново прояде месо. „Изтощително е. Изморих се без месо и да, вече си го ям. Докато го избягвах, наблягах на ядки, леща, боб, салати, плодове. Дори риба консумирах много рядко“, казва той.

Къци обаче все още е твърд противник на алкохола. „Алкохолът е враг на човека (смее се). По една чашка за наздраве обаче не е проблем. Като бях ученик и студент, сме пили на воля, за да се  правим на големи мъже. Пиенето за показност и за да не останеш назад от другите, е много вредно.

Къци Вапцаров опроверга слуховете, че има финансови проблеми сн. nova.bg

Къци Вапцаров опроверга слуховете, че има финансови проблеми сн. nova.bg

Добре е човек да намери различен начин да бъде забавен. Ако имаш настроение, можеш да си душата на компанията и без да употребяваш алкохол. Изобщо не одобрявам някогашните си „подвизи“. Последно съм се напивал на 37. Оттогава избягвам алкохола“, разкрива Къци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар