Певецът Род Стюарт разкритикува принц Хари и Меган Маркъл!

Рок ветеранът Род Стюарт разкритикува принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл. Заради решението им да не прекарат Коледа с кралица Елизабет II. [caption id="attachment_611704" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл Певецът смъмри принц Хари и Меган Маркъл[/caption] Вместо да сподели коледната трапеза с Нейно Величество, двойката планира да прекара празника с майката на Меган, Дория Рагланд, в Калифорния, САЩ.

От Бъкингамския дворец миналия месец съобщиха, че след като са прекарали предишните две Коледи в Сандрингам, херцозите на Съсекс са решили тази година да пропуснат кралското семейно събиране.

"Разочарован съм, че принц Хари и Меган тази година решиха да не прекарат Коледа с кралицата. Ако аз бях на мястото на Хари, щях да помисля, че има достатъчно празници, които мога да прекарам сам или с майката на Меган. Кралицата е на 93 години. Аз лично съм гледал да прекарвам коледните празници с майка ми и баща ми, знаейки, че не са им останали много", споделя Род Стюарт. Рок ветеранът не е единственият, разкритикувал принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл заради решението им да прекарат Коледа в САЩ заедно със сина си Арчи. Това пише "Дейли стар", цитиран от БТА. Телевизионният водещ Пиърс Морган неотдавна заяви, че по този начин двойката иска да избяга от британската преса, предава Дир.бг.