Емануела дочака голямото си щастие! (още подробности)

Емануела дочака голямото си щастие! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

На Емануела се падна голяма чест за концерта на Пайнер!

Фолкзвездата Емануела ще закрие концерта на „Планета” във вторник в зала „Колодрума“ в Пловдив. Певицата ще изпее най-големите си хитове от минала година, но като цяло пази в тайна концепцията за цялостното си представяне.

Емануела

Певицата Емануела е на седмото небе от щастие, закрива концерта на Пайнер

Спектакълът „Планета на 18” ще събере на една сцена три поколения изпълнители. Тази година музикалната телевизия навършва пълнолетие затова дава път на младите таланти да се изявят.

2019-та се оказа благодатна за старта на новите звезди на „Пайнер” и затова голяма част от тях ще видим в Пловдив. Наред с Денис Теофиков и Емрахм на сцената ще се изявят Малката, Ариа, Данина и др., пише вестник„Телеграф”.

Разбира се няма да мине и без утвърдените изпълнители като Илиян Борис Дали, Галин, Цвети Янева, Анелия, Теди Александрова, Милко Калайджиев, Джулия и Кристиян, Яница и др. Ще има и гост изпълнители, които не са от фирмата, но имената им се пазят в тайна.

Днес стана ясно и, че Ивана и Мария са се „сдърпали“ в мрежата относно това коя от двете ще открие концерта. Към момента всички се чудят за същото, но съвсем скоро предстои да видим коя ще е „кралицата“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар