Code Fashion TV събра множество родни звезди!

Илияна Алипиева, Мая Антова, Никол Червенкова, Златка Димитрова, Гери-Никол, Цецо Андреев и още много звездни личности и дизайнери се прибраха със статуетки от вторите годишни модни награди на Code Fashion TV. [caption id="attachment_611680" align="aligncenter" width="277"]Рояк от звезди на наградите на Code Fashion TV! (виж тук) Много ВИП-личности на нагладите на Code Fashion TV[/caption] Диамантен блясък от SSG заля залата с първото ревю за вечерта. Ексклузивни тоалети от Antony Langountin подчертаваха бижутата, докато на сцената се вихреше музикално шоу с участието на Манал Ел-Фейтури, Николета Хайтова - флейта и Мария Василева - виолончело. Бутик РАР бяха подготвили ексклузивно ревю за събитието с модели на Balmain.

Стотици представители на модния и бизнес хайлайф на България уважиха събитието. С дрескод черно и диаманти и бляскава атмосфера дело на Event Decor Diamanti, модният елит се събра в зала София Гранд на хотел Маринела, за да разберат кои ще са носителите на престижните отличия за 2019 година.

На входа на залата два огромни руски териера с диамантени бижута очакваха гостите. Луксозен и изискан кетъринг от Captain Cook и ароматни гаражни вина от Better Half бяха вкусът на вечерта. Сред наградените се отличиха Александра Богданска-Петканова в категория "Моден блогър/влогър на годината", Н. Пр. Сри Астари Разджид взе статуетка за "Посланик на модата", а пионерът в авангарда Рошавата Гарга бе представена от своето рекламно лице и две момчета със затрогващо послание. Никол Червенкова прие наградата си за "Бързо развиващ се дизайнер/бранд" с емоционално изявление от сцената. "Моден коафьор на 2019" е Ивайло Колев, а Гримьор - Цецо Андреев. Стилист за втора година е Стоян Апостолов - Стоянски, Моден Фотограф е Костадин Кръстев - Коко, а награда за Модна корица спечели списание DIVA с корица, на която сияе Славена Вътова. Любимият на Instagram феновете Панче Димитриев добави втора статуетка за "Трендсетър на годината" в дома си.

Със специални модни ревюта и награди се отличиха Agressia за Мъжки моден бранд и Miravision за Висша мода. Междувременно, Imane за втора година си спечели награда за най-добър бранд в категория Ready-to-wear, а статуетката за Булчинска мода бе за неповторимата София Борисова. Младият дизайнер Faith in Fatih представи бляскави секси модели.

На сцената блестяха водещите на Code Fashion TV Елица Стойчева и Златина Иванова в бутикови рокли на Princess Fashion Studio, специално създадени за двете лица на българската модна телевизия. За настроението в залата се погрижи и Боряна Баташова с кавър на емблематичната песен “Повей, ветре” на Паша Христова. Красивата певица и водещ блестеше като ледена кралица в рокля на Paloma Fashion.

Всички гости и победители получиха десетки подаръци от спонсорите от Villa Florence, SSG, Code Beauty, Balmain и Selena ES, Guerlain, Captain Cook и други.

Спазили безупречно дрескода на събитието да уважат модните награди на страната забелязахме Наталия Гуркова, Борислав Сапунджиев, Елена Тихомирова, братя Диневи, проф. Любомир Стойков, Цвети разложка, Мира Mатеева, Боряна Баташова, Ива Екимова, Христо Сираков, Диона и още много други.