Никол Шерцингер подлуди всички на финалите на Х Фактор! (виж тук)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер разгорещи страстите като се появи повече от ослепителна!

Събота вечер бе изключително емоционална за Никол Шерцингер. Но емоциите не бяха само положителни. Певицата, която е съдия в шоуто X Factor, се появи за вечерта на финалите в ослепителна рокля, очертаваща перфектното й тяло, изрязана в областта на корема.

Никол Шерцингер

Бившата изгора на Гришо – Никол Шерцингер нагорещи до червено страстите с роклята, с която се появи в Х Фактор

За да покаже идеалните плочки на Шерцингер, с дълга цепка, за да разкрие не по-малко изящните й крака и с множество фигурални елементи, които идеално пасват на осанката й.

По-късно Никол и нейните колежки от бандата The Pussycat Dolls излязоха на сцената на шоуто. Обявявайки завръщането си като група след 10 години прекъсване на съвместната им дейност, предава Dir.bg.

Момичетата се появиха в изключително провокативни сценични тоалети, с което разбуниха духовете. И си навлякоха гнева на много хора, коментиращи, че те са превърнали шоуто в „стриптийз клуб“ и това представление не е подходящо за аудиторията на предаването, тъй като се излъчва преди 23 ч. и се гледа от много деца.

За други обаче, изпълнението на момичетата, които доста нагорещиха сцената и дори накрая бяха облени с вода, бе повече от приятно и те ги аплодираха на крака.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар