Взрив: Дори в Канада осмяха Андреа за фотошопа й! (вижте тук)

Гласувайте за статията

В Канада взеха Андреа на подбив заради фотошопа, виж как я коментират!

Певицата Андреа и много ретушираните й снимки в инстаграм са много актуална тема у нас през последните месеци. Но очевидно славата й е достигнала до Канада.

Андреа

Канадската водеща попиля Андреа заради чудовищния фотошоп

Канадски влогърски канал в Youtube публикува видео, сравняващо реалната визия на 10 инфлуенсъри с тази, която те показват в социалните мрежи.

Сред редицата популярни момичета и жени от цял свят, родната ни изпълнителка е на трето място, точно след прочутата Кайли Дженър. На видеото, което ви предлагаме, частта за Андреа е от 7-мата минута.

По- интересното е, че именно българка я е номинирала за подобна „престижна” класация, пише вестник „Труд”.

„Виждах нейни снимки в онлайн пространството, но така и не разбирах коя е. Така че, благодаря ти”, обърна се водещата към момичето, предложило профила на Андреа.

„Тя променя всичко по себе си -от лицето до тялото. Освен това на снимки, които видно са много фотошопирани, тя твърди, че е натурална и без грим. Ще бъде мразена за изкуствената си визия и фотошопа. Не я разбирам”, казва водещата.

Насладете се сами на видеото, в което бившата изгора на Кубрат Пулев заема „престижното“ трето място. Резилът е тотален, без коментар!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар