Ненчо Балабанов отнесе хонорар от 9 бона от „Маскираният певец“!

Ненчо Балабанов отнесе хонорар от 9 бона от „Маскираният певец“!
5 (100%) 1 vote

Ненчо Балабанов си докарал 9 000 лева от шоуто „Маскираният певец“!

С хубав хонорар може да се похвали актьорът Ненчо Балабанов от шоуто „Маскираният певец”. За шестте епизода на предаването, в които Кукерът се вихри на сцената, имитатор е заработил 9000 лв. Тованаучи вестник „Уикенд”.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов спечели 9 бона от шоуто

Според договорите, които са сключили всички участници, те получават по 1500 лева за всяко свое изпълнение, твърди седмичникът.

Заради шегите на Герасим Георгиев-Геро, че под маската на Кукерът се крие Николина Чакърдъкова, Ненчо свали горната част на костюма си под възгласите на публиката „Долу маската!”, а под нея се появи снимка на народната певица.

За да запази в пълна конспирация участието си, Балабанов лъжел близките си, че ходи по участия в провинцията. „Тази вечер брат ми е тук, в залата, но аз съм на участие в Кюстендил”, каза на финала Ненчо.

Колкото до личния живот на актьора, към момента той като че ли малко куца. След връзката му с певицата Йоанна Драгнева, Ненчо не се е показвал официално с друга жена. Което дава да се разбере, че или няма такава, или са просто еднократни забежки.

Докато той се оглежда и се чуди обаче, Драгнева вече се събра и роди бебе на любимия си Миро Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар