Фенове на Ласкин: Щерка му София му е одрала кожата! (виж тук)

Фенове на Ласкин: Щерка му София му е одрала кожата! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Иван Ласкин му е одрала кожата, смятат фенове на актьора!

9-годишната дъщеря на Алекс Сърчаджиева София е точно копие на починалия си татко Иван Ласкин, става ясно от снимките, които майка й пусна в своя фейсбук.

Ласкин

Щерката на Иван Ласкин наистина много прилича на него, радват й се близки и фенове на актьора

Ученичката в еврейското училище в София има очите и овала на лицето на баща си. Който си отиде без време от цироза в началото на тази година, смятат почитатели на актьора. Други обаче са на мнение, че малкото момиче е отрязало главата на баба си Пепа Николова.

Алекс и София са на екскурзия в италианската столица Рим и разглеждат ударно забележителностите. „Прекрасни“ и „Бъдете щастливи и благословени“ гласят част от стотиците коментари под кадрите.

Като всички фенове отбелязват с радост, че двете дами са усмихнати и тъгата по Ласкин е временно забравена. Екскурзията обаче няма да трае дълго, тъй като още този петък актрисата ще застане пред камерите за финала на първия сезон на шоуто „Игри на волята“.

В последната седмица от шоуто племената остават вече в историята, като всеки ще се бори срещу всеки за голямата награда от 200 000 лв. Победителят ще бъде избран само от зрителите на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар