Андрей Арнаудов заведе жена си Емануела в Кения! (виж тук)

Андрей Арнаудов заведе жена си Емануела в Кения! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Андрей Арнаудов заведе жена си Емануела в Кения!

На ваканция в Кения заминаха Андрей Арнаудов и съпругата му Емануела Толева. Двамата си подариха кратък отдих, след като приключиха снимките на формата „Фермата“.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов заведе Емануела на почивка в Кения

Двамата се радват на пясъците и палмите в африканската държава. И се наслаждават на романтичната си почивка далеч от всичко, оставяйки сина си Васил при баба и дядо, пише вестник „България днес”.

По традиция Андрей липсва на снимките от ваканцията. Емануела за сметка на това не пропуска да запечата всеки миг от пътешествието им там. А двамата се разбират повече от прекрасно като не им трябва показност.

Припомняме, че половинката на Арнаудов е вманиачена по здравословния начин на живот. Бившата манекенка и баскетболистка готви всеки ден полезни манджи за невръстния си син Васил и за мъжа си.

Тя никога не си позволява да купува готови храни от магазина, защото не е сигурна в съдържанието им.

Емануела е споделяла, че в тийнейджърска възраст с близначката й Доротея страдали от анорексия. Те преживели трудно развода на родителите си и това отключило в тях хранително разстройство.

За щастие, днес чаровните сестри са преодолели проблема и се хранят пълноценно, като са изключили от менюто си всички „боклуци”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар