Бомба: Конкурсът Мис България се оказва пълна измама! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Конкурсът Мис България се оказва пълна измама!

Конкурсът Мис България се оказва измама, а победителката отива не на световен финал за красота, а… в Грузия. На конкурс, организиран отново от Ирина Папазова, която държи правата на „Мис България“.

Мис България

Скандалната ни Мис България Радинела Чушева щяла да ни представя в Грузия

Радинела Чушева, победителката в Мис България, ще се състезава с момичета от няколко държави в Мис Планет. И никак не е чудно да спечели и него.

Доказателство за конфликта на интереси е фактът, че и двата конкурса – Мис България и Мис Планет, са регистрирани от Папазова и нейния покоен бивш съпруг на един и същ адрес, сочи справка в Патентното ведомство, пише вестник България днес.

Припомняме и, че Радинела Чушева с охота демонстрира природните си дадености. Новоизбраната Мис България е препълнила профила си в социалните мрежи със свои снимки, на голяма част от които тя позира по оскъдно бельо или бански. И то в доста провокативни пози.

Бившата адреналинка не крие практически нищо от себе си, с което определено радва мъжката част от аудиторията. Друг е въпросът, че пикантните фотоси допълнително провокират съмнения как точно миската си изкарва парите.

И как точно се е сдобила с престижната титла, след като на конкурса имаше доста по-нежно и естествено изглеждащи момичета, коментират онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар