Невероятно! Ето как ще изглеждат след 20 години наследниците на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (ФОТО)

Гласувайте за статията

Принц Луи до голяма степен ще прилича на баща си

В последно време почитателите на британското кралско семейство все по-често се питат как биха изглеждали наследниците на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл след около две десетилетия например.

За тази цел порталът „Cosmetify“ използвал специално приложение.

Някои от снимките са наистина изключителни. Уверете се сами как ще изглеждат наследниците на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл след години:

Принц Джордж

Кейт Мидълтън

Принц Джордж на 20-тина години

Наследникът на трона – най-големият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям, шестгодишният принц Джордж след 20 години ще е с руса коса. Формата на носа му до голяма степен ще наподобява този на Кейт мидълтън.

Принц Луи

Кейт Мидълтън

Принц Луи ще запази овалната форма на лицето си

Най-малкият син на херцозите на Кеймбридж (за момента), е принц Луи. Според приложението принцът дори и на 21 години ще запази кръглото си лице и лека прическа. Британците отбелязват, че очите му ще са на Кейт, а формата на носа – на таткото (принц Уилям).

Принцеса Шарлот

Кейт Мидълтън

Така ще изглежда принцеса Шарлот

След 20 години Шарлот ще навърши 24 години, а според приложението косата на принцесата ще потъмнее значително. Носът и формата на очите на момичето ще останат същите.

Принц Арчи
Когато синът на Меган Маркъл и принц Хари навърши 20 години, той ще има червените къдрици на бащи си. Въпреки това, косата на възрастния Арчи ще стане по-тъмна в сравнение с тази на принц Хари, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар