Гневни майки скочиха срещу Андрей Арнаудов

Гласувайте за статията

Съседки на опосума са сериозно притеснени за децата си

Гневни майки скочиха срещу един от продуцентите на „Фермата“ – Андрей Арнаудов.

Те разкриват, че Андрей Арнаудов е опасен за жителите на елитния столичен квартал „Драгалевци“. Съседки на продуцента и тв водещ алармират в един от най-известните интернет форуми, че той редовно шофирал като бесен и се превръщал в заплаха за децата им.

Андрей Арнаудов

Съседки на опосума са сериозно притеснени за децата си

„Кара джипа си с висока скорост. Ще стане някоя беля. Ще удари човек. Като не го виждам, ми е добре“, пише съседка на Андрей Арнаудов, обитаваща съседна до неговата къща. Екранният партньор на Иван често може да бъде забелязан зад волана на ултраскъп джип BMW.

Автомобилни експерти оценяват лъскавото му возило на повече от 100 хиляди лева. Дори когато се прибира в имението си, Андрей не слиза от колата, а отваря портите на палата си с дистанционно, а после влиза директно зад 3-метровата ограда.

От известно време насам тв водещият е развил параноя за сигурността си и предприел крути мерки по въпроса. Той не само е поставил камери на дома си, но и жива охрана, която да се грижи за неговата безопасност, тази на жена му и детето му.

Съседите му обаче не могат да повярват, че макар да е вече родител, продължава да бъде безотговорен и опасен шофьор. Иначе забелязват коренна промяна в начина му на живот и в навиците му. Веднага след работа Андрей бързал да се прибере у дома при едногодишния му син Васил и жена му Емануела.

Те посочват, че опосумът прекратил бурния нощен живот и вече не бил домакин на епичните бохемски гуляи, с които бе прочут в светските среди, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар