Снахата на Цеца Величкович разкри какво ще прави с парите на сватбата

Гласувайте за статията

Снахата на Цеца Величкович разкри какво ще прави с парите

Снахата на Цеца Величкович разкри какво ще прави с парите от сватбата. Тя и Велко Ражнатович разкриха, че планират да похарчат парите за бизнес начинания. Дори и след сватбата, Богдана не иска да живее на гърба на свекърва си, въпреки че можеше да се включи в някоя от фирмите на Цеца. Вместо това поема семейната фирма и ще се занимава активно с бизнеса на родителите си.

Тя и Велко ще основат свой месарски магазин, който ще работи с останалите от магазините на семейната компания. Младоженците обаче изцяло ще отговарят за управлението му.

както е известно, семейство Родич управлява свои магазини в пазарите на Котеж, Борч и Мариево. Преди да се омъжи и да забременее Богдана ежедневно се грижеше за бизнеса на родителите си и работеше там всеки ден от 7 до 14 часа.

Семейството на Богдана е в основата на новото й бизнес решение. А именно те дават и някои други идеи за нея.

Родителите на Богдана я посъветвали да похарчи част от парите за меден месец в Дубай, а с останалата да си купи апартамент със съпруга си. И накрая с остатъка от парите да отворят месарски магазин, което би разширило семейния бизнес в Белград.

Както заяви източникът, близък до Велко и Богдана, двойката си дала сметка, че парите ще са им нужни за нов дом и затова решили да инвестират в недвижим имот и в бизнеса на фамилия.

Вече е известно, че засега младите живеят в имението на Цеца в Дедине.

Междувременно изплува и още една пикантерия около сватбата. Малко преди венчавката бившият на Богдана я причакал край църквата и тайно я гледал как се жени за Велко. Журналистите споделят, че освен това е бил засечен пред дома й и в кафенето, когато извеждали булката. Самата тя доста се стреснала, когато разбрала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар