Никол Шерцингер и Том Еванс в сериозна връзка (Ще има ли сватба?)

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер и Том Еванс щастливи заедно

Никол Шерцингер и Том Еванс стават все по-близки. Двойката демонстрира доста интимни отношения през последните няколко седмици. Мнозина се съмняваха, че има нещо между хавайката и футболиста има нещо повече от флирт. Но както изглежда, двамата са все по-близки и по-щастливи заедно.

Преди ден двамата бяха заедно в дома на Саймъл Коуел по повод „Деня на благодарността“. Изненадващо Никол пристигна малко сред Том и си тръгна с него. Те обаче упорито се опитват да скрият връзката си, макар че появата им предизвика слухове, че отношенията им са все по-близки. Приятели на певицата обаче твърдят, че тя е твърде заета да ходи по срещи.

И нищо чудно, че нейни приятели се опитват да й дадат възможност да се среща с новия си любим, когато все пак има възможност.

Том Еванс е поредното доста по-младо гадже на Шерцингер. Преди това тя имаше три години връзка с тенис звездата Григор Димитров. Отношенията помежду им изглеждаха наистина сериозни. Димитров дори я представи на семейството си, а Никол даже обядва с майка му, докато той бе на посещение в България.

И въпреки че всички се надяваха, че ще има сватба, работата беше на първо място. Гришо се оказа затрупан от ангажименти с тенис турнирите, а Никол буквално препуска между САЩ и Британия, заради музикалните си ангажименти.

Напрегнатият график на двамата все пак се оказа твърде голямо изпитание. И след три години опити да се намерят по едно и също време, на едно и също място, двамата решиха, че е по-добре да останат приятели, пише „Дейли мейл“.

Никол Шерцингер и Том Еванс все по-близки сн. You Tube/ Instagram

Никол Шерцингер и Том Еванс все по-близки сн. You Tube/ Instagram

Никол обаче мечтае за семейство, а Том Еванс изглежда подходящ избор. Спортистът вече не е толкова активен по отношение на футболните си изяви, а и основно е в Лондон, където най-често е и тя. Дали ще чуем сватбени камбани обаче не е ясно. Поне засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар