Бен Афлек и Дженифър Гарнър се изпокараха на пътя (Още за сеира)

Гласувайте за статията

Бен Афлек и Дженифър Гарнър на нож

Приятели, ама друг път! Дженифър Гарнър и Бен Афлек си устроили махленска разправия пред дома й, след като прекараха заедно с децата Деня на благодарността. Двойката споделя попечителство над трите си деца и се стараят по празниците винаги да са заедно. Съдейки по последните драми помежду им, нещата не вървят добре.

Най-напред Дженифър е заснета, как бърза към колата си, докато носи нещо, видимо ядосана. А след това и как разгорещено спори с Бен. Двамата си размениха доста остри реплики, а накрая открито се скарали пред колата.

Не е ясно какво е скарало двамата, но очевидно ситуацията е била доста изострена. И двамата имали сериозен израз на лицето по време на спора и се предполага, че са имали битов спор.

Двойката беше в брак около 10 години, но се разведоха през юни 2015-та година. Техният развод бе широко обсъждан, най-вече поради факта, че двамата останаха да живеят заедно и след развода.

Краят на брака им бе финализиран през октомври 2018, но двамата продължават да се грижат заедно за децата си, пише a1on.mk

Междувременно проблемите на Бен с алкохола пак се задълбочават. Миналия месец актьорът бе засечен видимо пиян, да се клатушка по улиците след благотворителен бал.

Дженифър бе човекът, който преди няколко месеца го убеди да влезе в клиника за борба със зависимостите. Очевидно обаче порокът продължава да обсебва актьора въпреки всичко.

Бен Афлек се изпокара с ившата си съпруга сн. Инстаграм

Бен Афлек се изпокара с ившата си съпруга сн. Инстаграм

Що се отнася до семейство Афлек, те конкурират доста успешно Дениз Ричардс и Чарли Шийн. За разлика от приятелката си обаче, Дженифър Гарнър успя доста приятелски да приключи развода с бившия си съпруг. И да запази дома си. Колежката й обаче нямаше същия късмет. И приятелския развод с Шийн се превърна във война, след като отказа да се грижи за децата му от Брук Мюлер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар