Мадона с покъртително признание: Болна съм, не мога да ходя!

Мадона с покъртително признание: Болна съм, не мога да ходя!
5 (100%) 1 vote

Мадона разкри, че е тежко болна

Мадона разкри, че е тежко болна. Певицата сподели, че е изтощена от силни болки и трябва да се откаже от няколко концерта, които бе планирала. И както твърдят нейните почитатели, певицата не е от хората, които отказват участия, като е пяла дори болна, както се случи на Евровизия преди година.

„Простете ми по повод този неочакван развой на концертите. За мен е огромна радост да имам концерти всяка вечер, но болките стават прекалено силни“, сподели кралицата на попа.

„Трудно ми е да призная, че съм от плът и кръв, но колкото и да неглижирам това, истината е такава. Трябва да отпочина последните няколко дни, за да ми укрепне коляното“, сподели певицата и допълни, че иначе не би се отказала, дори и да страда от тежка болест.

„Аз не се отказвам. Това е тежка болест и трябва да събуя високите токчета и тежките ботуши за няколко дни“, твърди примата.

Мадона е известна като една от най-борбените и упорити актриси и певици в света. Изпълнителката не се отказа дори когато претърпя инцидент с очите. Заради операция на едното око, тя избра да носи превръзка на „Евровизия“ в Израел. И събра погледите с уникалното шоу, което направи покрай турнето на „Мадам X“.

Сега обаче певицата страда от остра форма на ревматизъм, която сковава тялото й и е започнала да взима своето. Изпълнителката правеше невероятни концерти, на които влагаше не само енергия и глас, но и много физически усилия. В крайна сметка това и нейната дързост я превърнаха в световна звезда. Но й се наложи да плати кървава дан — загуби подвижността си.

Мадона с ужасни болки сн. ИНстаграм

Мадона с ужасни болки сн. ИНстаграм

Мадона напоследък все по-рядко се появява в публичното пространство. Певицата избягва всякаква публичност и скандали, особено по повод на личния си живот. След като синът й избяга в Лондон, тя промени коренно поведението си, за да го върне обратно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар