Анджелина Джоли в тайна афера с японска актриса? (Всички за връзката им)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли в афера с жена?

Нов слух витае около актрисата Анджелина Джоли. Красавицата бе забъркана в любовна афера с японска актриса.

Интересното е, че двете са имали връзка през 90-те години на миналия век. И за малко да стигнат до венчило.

По онова време младата актриса, която е и голяма бунтарка, се влюбила в колежката си Джени Шимицу. Двете много си допаднали и искали да се венчават.

Джени и Джоли се запознали по време на снимките на филма Foxfire. Самата Анджелина по-късно признала, че това било любов от пръв поглед. Връзката продължила с години, дори и след като Анджи имала отношения с различни мъже. Включително и по време на двата й брака.

Тези дни самата Анджи намекна, че отношенията им продължават да се все така близки и дори повече от това.

„Вероятно щях да се омъжа за нея, ако не бях вече омъжена“, казва Анджелина в едно от интервютата си наскоро. И признава, че останала страшно изненада от силните чувства, които изпитва към приятелката си.

За разлика от Анджелина, която все пак признава за интереса си към нежния пол доста късно, Джени никога не е крила интереса си. Тя открито се афишира като ценителка на дамите. Смята се, че е била фатална жена и за още една звезда — Мадона.

За разлика от Джоли, Мадона обаче никога не е говорила за техните отношения. Но на няколко пъти двете са виждани заедно. За Мадона китайката обаче е като робиня. И отношенията им са изключително напрегнати и бурни.

Шимицу твърди, че певицата я викала до всяка точка на планетата, само и само да бъдат заедно.

Анджелина Джоли крие тайна афера с жена? сн. Инстаграм

Анджелина Джоли крие тайна афера с жена? сн. Инстаграм

През 2014 година тя се омъжи за друга актриса — Мишел Харпър. И въпреки че я поканила на сватбата си, бившата й любима отказала да я придружи. А напоследък намеква и за събиране помежду им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар