Том Круз се отказва от сциентологията заради Сури: Детето ми е по-важно от религията!

Гласувайте за статията

Том Круз се отказва от сциентологията заради дъщеря си

Том Круз обмисля да се оттегли от сциентологията заради дъщеря си. Актьорът повери дъщеря си Сури на Кейти Холмс и доскоро не се интересуваше от нея. След като осиновените му деца — Изабела и Конър обаче създадоха свои семейства, актьорът се почувства изоставен. И изяви желание да се срещне отново с биологичната си наследница.

„Том видя след години снимка на Сури и установи, че тя много е пораснала в негово отсъствие. Това го накара да се замисли дали да не напусне сциентологията, за да бъде с дъщеря си. Мисли, че сега е най-подходящия момент двамата да се помирят, докато все още не е твърде късно. Но все пак Сциентоложката църква е запозната с най-мрачните тайни на Том. И нищо чудно, ако той напусне, те да се появят по таблоидите“, твърди източник, пред списание „Ин Тъч“.

Днес Сури има 13 години и голям брой обожатели в социалните мрежи. Фенове коментират, че дъщеря му много е пораснала и е станала истинска хубавица.

Заради религията обаче актьорът се раздели със съпругата си и я остави сама да се грижи за дъщеря им. Том не се интересуваше от Сури, а и Кейти предпочете бърз и тих развод, вместо да рискува бъдещето на дъщеря си.

За това, колко е свързан с църквата Том, говорят и необичайните му изисквания. Пример за това е и бившата му съпруга Кейти Холмс, която получила указание да не говори нищо за него и да не влиза в друга връзка поне пет години.

С години медиите в САЩ коментират, че Кейт е много против сциентоложката църква, която вижда като огромен избор на проблеми.

Том Круз зарязва религията заради дъщеря си сн. Уикипедия

Том Круз зарязва религията заради дъщеря си от Кейти Холмс сн. Уикипедия

„Кейт не смее да има връзка с друг мъж. Не смее да се показва публично с други мъже, нито да ги запознава със Сури“, твърди източникът. Именно това я разделило с Джейми Фокс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар