Андреа стана истински хит отвъд Океана (Видео)

Андреа стана истински хит отвъд Океана (Видео)
5 (100%) 1 vote

Андреа се превърна в истински хит отвъд Океана

Очевидно Андреа е сред най-обсъжданите личности не само у нас. Славата й прехвърли пределите на родината и тя вече е известна отвъд Океана. Но с песните си, а с множеството си ретуширани й снимки, които споделя в инстаграм.

Обработените фотоси на бившата на Кобрата са изключително актуална тема у нас през последните месеци. Но славата на блондинката вече достигна до Канада.

Канадски влогърски канал в Youtube сподели видео, в което се сравнява реалната визия на 10 инфлуенсъри с тази, която те демонстрират гордо в социалните мрежи.

Сред популярните дами от цял свят, родната ни изпълнителка е на трето място. Тя се класира веднага след прочутата Кайли Дженър. На видеото към материала за Андреа се говори в седмата минута.

Но най-интересното в случая е, че тя е била номинирана именно от българка за „престижната” класация, пише Хот нюлс, позовавайки се на „Труд”.

„Попадах на нейни снимки в онлайн пространството, но не успях да разбере коя е. Така че, благодаря ти”, обръща се водещата към момичето, предложило профила на Андреа.

„Тя променя всичко от лицето до тялото си. Освен това за снимки, които видно са много фотошопирани, тя твърди, че позира натурална и без грим. Ще бъде мразена за изкуствената си визия и фотошопа. Не я разбирам”, казва водещата в коментар за Андреа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар