Джена не си сменя дрехите

Джена не си сменя дрехите
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата Джена тръгна по стъпките на Преслава

Преди време Преслава стана за резил, появявайки се на няколко поредни участия с една и съща рокля. Очевидно и Джена не обича да сменя тоалетите си. Пайнерката няма нови рокли. Тя си позволи няколко вечери поред да се появява пред феновете си с една и съща рокля. Съпругата на Наско от „Канарите“ бе забелязана от свои фенове на три поредни участия с един и същ тоалет, пише Хот арена.

Изпълнителката залага на шахматна къса рокля, разкриваща пищния й бюст. Няколко поредни вечери тя се появява с въпросния тоалет в различни чалготеки в страната. Очевидно за нищо на света тя не желае да се раздели с комфорта, който й носи прилепналата рокля, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Както вече стана ясно, половинката на Малкия Канар няма да се изяви на голямата сцена в Пловдив. Джена съобщи в мрежата, че няма да участва на концерта. Причините за решението й остават неясни.

Емилия първа обяви отсъствието си от голямото събитие. Но тя поясни, че няма да присъства заради друг проект, по който работи в момента. След нея и Преслава обяви, че няма да участва в концерта и заяви, че има професионални и лични ангажименти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар