Ани Салич бедства

Ани Салич бедства
5 (100%) 1 vote

Ани Салич бедства

Ани Салич се сред засегнатите от водния режим в Пернишко, научи HotArena.

От години телевизионерката обитава заедно с децата си къща в пернишкия Бевърли Хилс – село Рударци. Екранната половинка на Ники Дойнов се пошегува в мрежата, че у дома вече се къпят с туби, нейна дружка я захапа във фейсбук, заявявайки че напълно са си заслужавали положението, тъй като си позволяват безразборна консумация на питейна вода.

„Аз не поливам с питейна вода и не съм свързана незаконно към водопровода. Драга, не сравнявай Рударци с Драгалевци, че при нас асфалт, вода и светло няма, а данъка съм си платила, пред нас съм изчистила и чЕкам от Перник да дадат нещо на кмета, та и той да ни даде“, избухна Ани Салич.

Нейната опонентка продължи с нападките и директно я попита защо не предприеме мерки и не се обърне към компетентните органи.

Ани Салич отговори с ирония на питането и заяви, че няма да ходяина работа и ще започне инициативата. Тя припомни, че преди години в Рударци се заели с нещо подобно и единствено си изгубилите времето с кмета.

Телевизионерката заяви, че не е безразлична към въпросите за екологията, но не е съгласна да се лиши от елементарните удобства на съвременния живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар