Тита пропищя от съседите си

Тита пропищя от съседите си
5 (100%) 1 vote

 Тита се видя в чудо от съседите си

Тита пропищя от съседите си в столицата. Изпълнителката се оплаква, че те не спират да използват бормашини и други уреди, които вдигат нетърпим шум, дочу HotArena. Това пречи на пълноценната почивка на младата изпълнителка.

Тя сподели в мрежата, че е опитала всичко да разреши проблема със съседите си. Но след като се убедила, че скандалите не помагат, вече обмисля друг вариант.

Съседите й не се вслушват в нейните молби и продължават да вдигат шум. Заради натоварения си график певицата е цяла вечер на участия и се прибира у дома в ранни зори. Тя има нужда от пълноценен сън през деня, за да събира сили за следващите си изяви.

„И вечер, и през деня положението е същото. В малките часове съседите решават, че не трябва да спират с ремонтните дейност, които продължават няколко седмици. Не се търпи това. Не мога да се наспя. Постоянно дупчат”, жалва се Тита пред феновете си в социалните мрежи.

Тя сериозно обмисля варианта да се обърне за помощ към полицията. Дори когато съседите й не издават шум, ужасните звуци са запечатани в съзнанието й, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар