Разследват Митьо Очите за трафик на марихуана

Гласувайте за статията
Митьо Очите инвестирал за оранжерия в Македония

Несебърският мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите и хора от близкото му обкръжение са разследвани от службите за сигурност за мащабен трафик на тонове марихуана от България към Турция. Разследването е стартирало преди 2 седмици след ареста на бургаския бандит Живко Димитров-Вилицата, който бе сгащен при акция на МВР с над 15 кила канабис – отбелязва в. „Уикенд“.

Според криминалистите Живко Вилицата е отглеждал марихуана под шапката на Митьо Очите в родното си село Чукарка, а канабисът е захранвал целия Бургаски регион. При задържането на Вилицата, утвърдил се през последните години като най-изкусния гледач на марихуана от сорта „Холандец“ в Бургас и региона, ченгетата разплели и гигантска схема за производство и трафик на марихуана, която тръгва от Македония и стига до Турция – твърди изданието.

Според оперативни данни още преди година и половина Митьо Очите инвестирал над 1 млн. лева в съседна Македония за изграждането на нелегална оранжерия за марихуана. Там Желязков бил съдружник с местни бандити, а цялата продукция била изнасяна за Турция през България. Трафикът е ставал с македонски тирове, които преминавали през България и влизали в Турция.
Изданието припомня, че Митьо Очите е обитател на ареста вече от година и 3 месеца. Той пребивава зад решетките, след като бе задържан в Турция.

Митьо Очите е зад решетките от година и три месеца

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар