Мира Добрева слиза от екран

Гласувайте за статията
Тв водещата Мира Добрева остава зад кадър, Боряна Граматикова поема предаването „Отблизо“

Мира Добрева слиза от малкия екран след седмица – разкрива в. „Уикенд“, като се позовава на свои източници в БНТ. Предаването на тв звездата „Отблизо“ ще е с нови водещи от 8 декември. В неделното тв студио занапред ще се подвизават Боряна Граматикова и журналист, когото титулярката определя като „млад и красив колега“ – отбелязва изданието.

Самата Мира Добрева потвърди рокадата с думите: „Да, истина е, че ще мина предимно зад кадър. От доста време искам да се откажа от воденето и да се занимавам само с филми, с документалистика. Ръководството не беше съгласно да се оттегля, но след много разговори по темата успях да убедя началниците да дадем шанс на изява на други лица. Аз ще продължа да съм стожер, продуцент и автор на значимите рубрики в „Отблизо“ – споделя знаменитата златоградчанка и съпруга на режисьора Жоро Торнев.

Предаването на Мира Добрева е сред рубриките с най-висок рейтинг в ефира на националната медия. То от години има стабилна аудитория, която нараства всеки сезон. Въпреки добрите резултати обаче, Мира е категорична, че вече не желае да е основна водеща. Тя работи върху няколко други значими проекта, на които иска да обърне по-голямо внимание.

Мира Добрева се умори от ефира

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар