Корнелия Нинова се барна с обеци и колие за 10 бона (Снимки)

Гласувайте за статията

Шефката на левицата се кипри само с бижута с бутикови кристали

За Корнелия Нинова Коледата е подранила. Тя вече си е направила подарък за празниците и то много скъп. Преди няколко дена лидерката на социалистите се появи пред  камерите с нови изящни бижута с блестящи сини камъни.

Стана ясно, че Нинова се е сдобила с комплекта обеци и колие от последната колекция на бижутерйния гигант „Сваровски” , която е лимитирана. А общата стойност на бижутата й е точно 10 568 лева или 5 хиляди 990 долара.

3D камъкът на накитите й е е не само специален, но и покритието му е такова.  По данни на фирмата производител то е от родий и е вписано в сертификата. Специалисти разкриват, че родият е най-скъпият благороден метал.

Снимки: Ретро

Неговата цена е четири пъти по-голяма от тази на златото и два пъти от тази на платината. Това е така защото металът е изключително рядък. Получава се като страничен продукт при добив на руда, а извличането му е много трудно.

Металът е открит едва след 1803 година като най-големите му находища са в Африка, но се среща в Канада и Русия.

Явно шефката на социалистите е веща по отношение на бижутата и има добър вкус, говорят по неин адрес на „Позитано”. Освен това издават, че тя има колекция от накити на „Сваровски”.

Освен към бижутата Корнелия Нинова има афинитет и към други скъпи аксесоари. Като маркови очила с диоптри и тъмни стъкла, дамски чанти и баровски часовници, предават от „Ретро“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар