Глория готова пак да стане майка (Певицата завърши биографията си)

Глория готова пак да стане майка (Певицата завърши биографията си)
5 (100%) 1 vote

Глория и нейният любим мъж се отправиха на романтично пътешествие в Оман

Браншът тръпне от предстоящата премиера на първата автобиографична книга на Глория. Премиерата е до броени дни, а заглавието й е „До последната усмивка“. Предварителната продажба вече стартира, което предизвика не само интерес сред почитателите, а и притеснения сред колегите на Глория.

Все пак очакванията са, че примата на фолка може да направи изненадващи откровения не само за себе си, а и за зората на бранша, когато стартира кариерата си, както и за всички знакови личности тогава. Дали е така, ще се разбере много скоро.

Докато колеги и почитатели гадаят за книгата й, Глория се отправи на пътешествие с любимия мъж. Хитовата изпълнителка е на романтична ваканция в Оман, откъдето сподели и кадри. Глория явно се носи на крилете на любовта, защото позира с широка усмивка. А най-изненадващо е, че примата за първи път се престраши да сподели кадри, в които е в прегръдките на любимия си – бизнесмена от Пловдив Данчо Джермански.

Разбира се, Глория спазва златното си правило, което е да не коментира личния си живот. Почитателите й оцениха самия факт, че за първи път афишира свои романтични отношения.

Както „Уикенд“ вече писа, Джермански е доста заможен, а в миналото е имал страстна връзка с друга популярна хубавица – манекенката без възраст Ирен Онтева. Любопитна подробност е, че милионерът е баща на цели 4 деца. Според запознати той настоявал и Глория да го дари с дете, а поп фолк изпълнителката този път била готова отново да стане майка.

Глория готова да дари своя любим с дете сн. Инстаграм

Глория готова да дари своя любим с дете сн. Инстаграм

Глория има една дъщеря – Симона Загорова. Тя е родена от брака на певицата с композитора Илия Загоров и вече е самостоятелна млада дама. Симона е наследила таланта на майка си и смело следва нейните стъпки. Загорова има възходяща кариера като поп певица, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар