Албена Вулева разпродава всичко и заживява в чужбина (Вижте още разкрития)

Гласувайте за статията

Албена Вулева не разкрива има ли мъж до себе си

Албена Вулева се завърна от Кипър само преди няколко седмици, но признава, че го е направила без желание. „Не се прибрах с желание. Тук контрастът с мястото, където бях в Кипър, е прекалено голям. Направо си е повод за депресия. Малко ми е сдухано сега от обстановката, макар винаги да съм знаела, че България не е най-прекрасното място на света за живеене. В минорно настроение съм, но какво от това… Смятам да остана колкото се може по-малко.

Правя всичко възможно да замина отново в чужбина, кандидатствам за работни позиции в Кипър, които смятам, че са подходящи за мен. Когато бъда одобрена някъде, просто ще си вдигна гълъбите. Към момента много ми допада Кипър, но до такава степен не ми се седи в България, че би отишла къде ли не, само и само да не стоя тук“, казва Албена, пише „Уикенд“.

Вулева разкрива, че е склонна да разпродаде цялото си имущество и да замине заедно с майка си в чужбина, където да се установят за постоянно. „Склонна съм да разпродам всичко и да заминем да живеем където и да е извън България – било в Кипър или на друго място. Не съм го сторила към момента, защото не съм се ориентирала добре – не съм избрала локация и нямам все още някаква стабилност.

Бях само няколко месеца в Кипър и не ми беше възможно да проуча къде е изгодно да купя жилище – в кой район, дали там или на друго място. По принцип най-вероятно така ще стане. Повече от склонна съм да продам всичко в България и да се установим някъде в чужбина. Искам да живея на красиво и топло място, в уредена държава, с добронамерени хора, които изкарват прехраната си честно“, споделя Албена.

Личен живот

Тя обаче категорично отказва да разкрие има ли мъж до себе си. „Айде да не си ровим в междукрачието, нека някои неща да си останат за мен. Чак такива откровения не ми се правят, макар да разбирам, че на хората им е интересно. Тези, които се вълнуват, ще ги успокоя, че аз без любовници, гаджета, афери, флиртове, трайни и нетрайни взаимоотношения с мъжете никога в този живот не съм оставала.

Албена Вулева разпродава всичко и заживява в чужбина сн. Фейсбук

Албена Вулева разпродава всичко и заживява в чужбина сн. Фейсбук

В Кипър, зад Кипър и дори след пристигането ми в България, тази тема за мен е много активна и винаги с нови попълнения“, разкрива Вулева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар