Мисли ли Ути Бъчваров да напуска БНТ? (Вижте какво сподели кулинарят)

Гласувайте за статията

Ути Бъчваров проговори за намаления бюджет на „Бързо, лесно, вкусно“

Представяйки манджите си от малкия екран, Ути Бъчваров никога не е натрапвал на телевизионните зрители претенцията да е голям готвач. Но всъщност е точно такъв. Той притежава знания и умения, на които могат да завидят и най-изтънчените френски мастършефове.

Ути смята, че кулинарията е изкуство, което прави живота по-хубав и по-щастлив. Предаването му „Бързо, лесно, вкусно“ се радва на изключителен успех по БНТ, но бюджетът му за последния сезон беше намален. Това обаче не е притеснило Бъчваров, защото той вярва, че винаги има начин трудностите да се преодолеят.

„Зодия Риби съм и навремето изключително емоционално ми въздействаха промените. Сега наближавам 50 години и приемам случващото се далеч по-философски. Вярвам, че ако човек обича това, което прави, може да бъде намерена формула за преодоляването на трудностите в работата. Въпреки намаления бюджет, нещата при на се случиха и през този телевизионен сезон“, споделя кулинарят.

Въпреки намаления бюджет, кулинарят никога не е мислил да се разделя с БНТ. Ути опроверга и слуховете, че той ще бъде един от менторите в „Мастър Шеф“. „Тази мълва спокойно би могла да бъде причислена към духовете в мрежата. Към мен такова предложение никой не е отправял, не са се опитвали да ме вербуват за друг отбор.

А и участие на водещ от БНТ в друга телевизия не смятам, че е някакъв проблем. Бил съм преди във формата „ВИП Брадър“ по Нова. И двете телевизии спечелиха от това. Самият аз никога не съм мислил да напускам БНТ, където съм преминал през много етапи“, разкрива Ути, пише „Уикенд“.

Ути Бъчваров остава в БНТ сн. Фейсбук

Ути Бъчваров остава в БНТ сн. Фейсбук

Бъчваров споделя и че не е милионер, както се коментира из различни интернет форуми. „Подобни твърдения много ме засягат и огорчават. Аз съм просто един водещ, който си върши работата. Работяга съм, за разлика от много мои колеги пътувам непрекъснато, защото това ми доставя удоволствие, а и да съм сред хората е част от харизмата ми. Не съм направил милиони на гърба на данъкоплатците“, казва Ути, за да опровергае тръгналите слухове по негов адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар