Изплува причината за враждата между Кейт и Меган

0

Кейт и Меган смразени заради проблеми в характерите

Кейт и Меган не станаха първи приятелки след сватбата на американската актриса с принц Хари, но определено се опитват да се разбират. Въпреки това враждата между двете провокира не един и два скандала. Оказа се, че повод за драмата на съпругите е несходство в характерите. Двете са толкова различни, че няма как да се сближат. А това разкрива чичото на Меган, който за първи път споделя истината за племенницата си.

Майкъл Маркъл твърди, че Меган винаги е била изключително амбициозна и се е целила на високо. Затова и не се съмнява, че ще успее.

„Тя беше много смела и независима. Винаги се е борила да успее, но също така беше и малко инфантилна. С нас се държеше като дете. Много е вероятно и в кралската фамилия да се държи по същия начин“, обяснява си нещата той.

Кейт от своя страна е здраво стъпила на земята, разумна британка, с нормално семейство. За нея нещата са доста по-обрани и ограничени. Кейт вижда нещата като правилни и неправилни. Докато Меган може да лавира според личните си интереси.

Семейството на херцогинята дори изпрати писмо на принц Хари, за да не се жени за Меган. Но и това не го спря. След завръщането в Африка, семейството се радва на по-голямо уединение и повече свобода.

Кейт и Меган сн. Инстаграм
Кейт и Меган сн. Инстаграм

Двойката буквално се е покрила от няколко дни и не правят никакви изявления за себе си. За разлика от тях обаче, Кейт и Уилям не бездействат. Катрин дори изкарала два дни стаж в болница за родилки, където се запознала с условията, при които акушерките работят и с работния им ритъм. Херцогинята се надява да може да помогне за подобряване на условията за родилките и за персонала. Затова и се решила на подобна тайна мисия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.