Венелин Петков и Хекимян купонясват като за последно (Много снимки от празника)

Венелин Петков и Хекимян купонясват като за последно (Много снимки от празника)
3 (60%) 2 votes

Звездите на бТВ на луд купон по случай рождения ден на новините

Венелин Петков, Хекимян и още много топ имена от бТВ ги видяхме в  нетипична за тях светлина. Най-известните журналисти бяха на луд купон в среднощна София и унищожиха литри високо градусов алкохол в чест на 19-та година от създаването на новинарския блок на медията.

В софийско заведение се събраха куп журналисти, оператори и монтажисти. От мащабното мероприятие отсъстваха единствено дежурните в студиото Юксел Кадриев и Виктория Петрова. Които не участвали в запоя защото се почувствали изтощени след късните новини.

Венелин Петков по риза посреща тортата
Снимка: Ретро

От  снимките от партито може да се установи, че градусите са били нажежени до червено. Новинарите дори се разхвърляли – Венелин Петков се пуснал по риза, а Цветанка Ризова след като щурмувала дансинга се разголила  по потник.

Този път на рождения ден на новините нито един от новинарите не дошъл с половинката си. Изключение правили тези, които имат връзка с колеги. Като шефът Петков и любимата му Николета Маданска, която е спортна журналистка.

Няма да мине и месец и веселата компания отново ще се събере и то в по-голям състава за да отпразнуват по традиция настъпващите новогодишни празници  на голям коледен банкет, предават от Ретро.

Вижте още много снимки от купона в галерията!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар