Кой помага на Виктория Бекъм да не фалира? (Вижте тайния й спонсор)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм винаги може да разчита на един човек, когато изпадне в затруднения

Освен със здраво и щастливо семейство, Дейвид и Виктория Бекъм могат да се похвалят и със своите бизнес начинания, които им носят сериозни приходи. Но невинаги всичко върви по план. А когато нещата се объркат, имаш нужда от силна подкрепа.

Именно в подобна ситуация е изпадала Виктория Бекъм неведнъж. В последните години модния бизнес на бившата спайска излиза все на минус. Затова тя има големи дългове от няколко милиона паунда. Общите загуби на Виктория се оценяват на близо 42 милиона. Когато тегли чертата и разбере, че нещата не отиват на добре, госпожа Бекъм търси инвестиции, чиито източници често остават анонимни.

Но усилено се говори, че не някой друг, а именно съпругът й Дейвид Бекъм е този, който неведнъж е финансирал модните й начинания с по някой и друг милион. Така футболистът се опитвал да спаси съпругата си от напълно възможен фалит, пише „The Sun“.

Това не бива да ни изненадва, защото знаем, че Дейвид Бекъм е съпруг за пример. А и все пак Виктория го е дарила с 4 деца, което прави напълно логично това, че той винаги е до нея в трудните моменти и подкрепя мечтите й. Но предпочита да го прави анонимно, за да не придобива нейният бизнес образа на семеен, предават от lifestyle.bg.

В едно от последните си интервюта за „Today“ съпругата на футболиста разкри как е успяла да запази брака им цели 20 години. Г-жа Бекъм разкри, че приоритет във връзката й с Дейвид са техните деца. Тя сподели, че всичко, което двамата правят се върти именно около 4-те им деца.

Виктория Бекъм винаги разчита на подкрепата на съпруга си сн. Инстаграм

Виктория Бекъм винаги разчита на подкрепата на съпруга си сн. Инстаграм

Въпреки че медиите неведнъж са разделяли Дейвид и Виктория и са ги развеждали, те са заедно вече 20 години и успяват да преодолеят проблемите като едно истинско семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар