Деси Слава се пусна напълно натурална (Вижте певицата без капка грим)

Гласувайте за статията

И Деси Слава се пусна без грим

И Деси Слава се пусна без грим. Поп фолк изпълнителката постепенно се завръща към живота след раждането на сина си  Борис. Само преди няколко дни Деси сподели с феновете си, че последните две години за нея са били много трудни и тя е нямала желание за нищо.

„След като родих Борис, имах известно време следродилна депресия, която уж трябваше да отмине по-бързо, но не ме пусна толкова бързо. Чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам за ново начало. Преди, майчинското чувство някак си потискаше артиста в мен.

Но сега вече назрява момента да променя това. Въпреки че не съм спирала да ходя по участия, но не бях на сто процента в кондиция. От известно време имам желание и за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиваха винаги и не успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си“, сподели Деси за „Автограф“.

Тя разкри още, че сега майчинството за нея е много по-различно, отколкото е било, когато е родила първия си син Майки. „Липсвала съм много на Майки и сега не смятам да го допускам същото с Борис“, казва още поп фолк изпълнителката.

Сега Деси намира достатъчно време за малкия Борис и постепенно се завръща към нормалния си начин на живот. Тя работи по два нови проекта.

Молба

Освен новите песни, по които поп фолк изпълнителката работи, тя реши да зарадва своите почитатели и със снимка, на която е без капка грим. Деси получи хиляди комплименти за това свое решение и за външния си вид. Почитателите й обаче я помолиха да не прибягва до различни пластични интервенции по лицето си, като повечето от колежките й в музикалния бранш.

Деси Слава последва колежките си сн. Инстаграм

Деси Слава последва примера на колежките си сн. Инстаграм

„Деси, моля те, не си прави носа, скулите и какво ли още не. Ти си си красива просто като Деси, не останаха много певици като теб“, пише фенка на певицата в официалния й профил в Инстаграм. Припомняме ви, че снимки без грим през последните седмици споделиха с феновете си още куп певици и актриси. Сред бяха и Преслава, и Андреа.

Певицата качи снимка без капка грим сн. Инстаграм

Певицата качи снимка без капка грим сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар