Стилистът на Мелания Тръмп разкри тайните й (Вижте какво сподели за първата дама)

Гласувайте за статията

Според Мордекай Алво медиите създават грешен образ на Мелания Тръмп

Стилистът на Мелания Тръмп разкри тайните й. Мордекай Алво разкри истинското лице на първата дама на САЩ. Израелският стилист работи с Мелания от 13 години. Той даде специално интервю за forward.com, в което говори за това каква всъщност е съпругата на Доналд Тръмп.

„Тя е невероятно обичаща, весела и прекрасна“, твърди Алво за Мелания. Стилистът отбелязва също, че когато наблизо няма непознати хора, тя се държи по различен начин. Според него първата дама на САЩ е твърде сдържана, когато е пред камери и е на официални събития.

„Бих искал всички да знаят малко повече за истинската идентичност на първата дама. В живота Мелания се държи по различен начин. Мисля, че е твърде сдържана пред камерите, когато присъства на официални събития. В делника тя е по-открита, мека, весела“, казва Алво за съпругата на Доналд Тръмп.

В друго свое интервю Мордекай споделя още за първата дама на САЩ. „Тя не прилича на шоумен. Винаги изглежда така, както обществеността иска да я види, а обществеността иска перфектния образ на първата дама“, казва стилистът.

Мордекай Алво работи с Мелания Тръмп след нейна сесия за „Vogue Japan“ през 2005-та година. Тогава той отива в резиденцията на Тръмп във Флорида, за да направи на бившия модел сватбена прическа. Стилистът споделя, че тогава Мелания е била „известна само като съпругата на Доналд Тръмп“.

„С нея се работеше лесно. Тя беше много впечатлена от това как аз направих прическата и ме попита дали може да ми се обажда редовно. И аз казах „да“, казва Алво за началото на работа си с първата дама.

Стилистът на Мелания Тръмп разкри истинското й лице сн. Инстаграм

Стилистът на Мелания Тръмп разкри истинското й лице сн. Инстаграм

Мордекай добавя още, че откакто Мелания е станала една от най-разпознаваемите жени в света, нейният характер и поведение не са се променили, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар